Et kvarter er der gået…

Sådan føles det i hvert fald, der kan i hvert fald umuligt være gået et helt kvartal siden vi sidst efterlod et kort notits herinde. Grunden er simpel; vi leger alt for meget! Jeg vil også allerede advare imod, at det her bliver et lalleglad indlæg!

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så glad, som jeg er lige nu! Jeg kan ikke huske at livet har føltes så tilfredsstillende og nemt at gå til som det gør lige nu. Nu håber jeg ikke, at jeg jinxer den ved at sige det højt, men for helvede hvor er livet ret lækkert lige nu. Vi bor godt (med undtagelse at en larmende fane i underetagen og nogle klamme køtere ved siden af). Mikael har fået nyt job, som han er virkelig glad for (selvom han også har travlt!)!  Jeg er glad for mit job, også selvom det ikke er drømmejobbet, har jeg en masse søde og spændende kollegaer, jeg er dygtig til det jeg laver, og jeg tjener en god slat penge til sparegrisen. Vi kører rundt i Audien, med vind i håret og ser vanvittige flotte steder, nærmest, lige rundt om hjørnet. Vi slapper af ved pools rundt omkring i Silicon Valley, drikker vin med rare mennesker og hygger os med alle de besøgende, vi har været så heldige, der har kigget forbi.

Det her bliver en meget kort gennemgang (altså en masse ord, men ikke så detaljeret:)) over hvad der er sket de sidste 3 måneder, og så en røvfuld billeder i må bladre lidt i Jeg kan heller ikke udelukker at jeg måske deler bloggen i to. Men hvad er der sket:

Mine forældre var her i juni/juli (28. juni – 12. Juli):

Mine forældre nåede både at se en god del af det nordlige Californien og kører hele vejen op til Faster Asta på Vancoucer Island i Canda på 14 dage. De havde travlt! Vi fik vist dem rundt i vores hood, tog dem på shoppetur og besøgte Point Lobos, hvor især far fik nogle vilde fulgeoplevelser. De fik beundret vores hus-kolibri, der flyver ude foran køkkenvinduet, vandrede de stejle stræder i San Francisco (også vi var en ½ lunge i undertal),  prøvet de populære Sporvogne, set der hvor søløverne normalt holder til på Pier 39 (de er åbenbart ALLE sammen på kærlighedstur i Juli!). Vi var et smut i fængsel, i det rustikke Alcatraz, på Farmers Marked i Mountain View, besøgt Google, spist is i Palo Alto, spist amerikansk morgenmad, ordnet både fingre og tæer og besøgt en masse spisesteder. Ja der blevet taget 1600 billeder (som mine brødre har været så heldige at se den usorteret version af…), så jeg er slet ikke i tvivl om at de har haft en fantastisk tur. Det er dog en smule underligt at sige farvel til ens forældre i en lufthavn, velvidende at der går mange måneder inden man ser dem igen… (Jeg synes man skal bemærke, at jeg intet har skrevet om far første tur med automatgear…)

Mens mor og far var på besøg i Canada, sad vi skam ikke bare hjemme på sofaen og slappede af. Undertegnede havde i et svagt øjeblik sagt ja til at tage på Kode-konference (noget med Node og Java Script til dem der ved noget om det), så der blevet vores 4th of July weekend afholdt. Ude midt i en skov, hvor det eneste fyrværkeri der lyste var noget dertil-designet LED-lys i et fyrværkeri mønster. Folk var meget imponerede, i denne sætning kan jeg ligeså godt sige jeg ikke indgår i gruppen folk. Der var lovning om at der var en masse at lave for kærester og børn. Det var måske ikke helt korrekt, men altså det var flot ude midt i ødemarken, og der var en ged man kunne klappe, og sukkerærter man kunne spise. Heldigivs var der også andre søde kærester der var taget med, som jeg kunne lege lidt med, men er lidt svært at finde en fællesnævner når ens umiddelbare eneste lighedspunkt er at man har en nørdekæreste.  Det var hyggeligt nok, nok bare ikke lige mit foretrukne sted!

Las Vegas – nyt besøg fra Thy (14. Juli – 17. juli):

Mor og far var knap nok landet, førend vi igen stod i en lufthavn (som i 1½ døgn efter de var taget herfra). Denne gang var det dog vores kufferter der var pakket, og turen gik til Vegas (og ENDELIG får vi besøgt en ny stat!). Endnu et kryds kan sættes i den store oplevelsesbog. Vi ankom hen på eftermiddagen, og jeg var straks som et lille barn i en slikbutik. Jeg ville ønske jeg var sofistikeret nok til at sige at Las Vegas er kikset, kunstigt og klamt, men for fanden altså jeg ELSKER det sted. Jeg har absolut aldrig set noget i nærheden af det, og det er både på godt og skidt. Det er det forbudte land, hvor man må ryge indendøre, drikke på gaden, se på strippere, klæde sig ud, spille alle sine lommepenge op og skabe sig tosset. Vi gjorde naturligvis ingen af delene…

Las Vegas blev ikke mindre fantastisk dagen efter til frokost, hvor vi hentede to gæve thyboer i receptionen på hotellet (Hov, jeg glemte helt at nævne at det altså ikke var et bette motel vi havde indlogeret os på, men verden anden største hotel: MGM.). Mikaels lillebror Jesper og hans kammerat (og min tidligere kollega faktisk) Erik var ankommet til syndens by! Vi tog deres lejede Mustang til Hoover Dam (yay endnu en statsgrænse krydset!),  men med 47 grader, var det et kort besøg. De næste dage gik mega stærkt, med shopping, tur til det “gamle” Vegas, spillemaskiner, pool tid, ølsmagning, spisning på Hooters og uendelig meget kigning! Vegas er ekstrem på alle leder og kanter. Altså  man kan sejle indendøre i en gondol! Erik og Jesper kørte videre et par dage efter, og vi fulgte trop hen af aftenen.

 

Back in Mountain View – besøg x 2 (18. juli- 23. juli) 

Vi ville egentlig gerne have kørt med Erik og Jesper på deres roadtrip igenne Yosemite og Death Valley, men arbejde og nye gæster ventede forude. Fredag aften kokken 19.00 bankede der to thybo’er på døren, Jesper og Erik havde meldt deres ankomst en smule tidligere end først antaget, et kvarter senere ringede telefonen, og en stemme jeg ikke har hørt i tre år, spurgt “So where do you live” – Anne og Freddy havde også gjort deres entré. Jeg mødte Anne da jeg var i Australien og hun var en af de gæve tøser jeg tog på Fiji Eventyr med, og Freddy er så hendes kæreste som jeg også skålede med nogle gange i Australien da han var på visit. De kommer oprindelig fra tyskland, men vi ses åbenbart ikke i Europa:) Mikael var en smule mistænksom over at to fremmede skulle indvaderer vores lejlighed, selvom jeg havde garanteret at de er nogle vildt fede mennesker! Mikael lyste dog op da de havde taget to værtinde pakker med, et spil og en flaske sprut, man skulle fandme tro de var vores bedste venner:-) Vi fik grillet noget mad, spillet det medbragte spil og smagt på ditto sprut. Thyboerne blev smidt på sofa og luftmadars og Anne og Freddy fik Suiten. De næste par dage blev brugt i Santa Cruz sammen med Tobias, hvor vi alle fik kæmpet os i en våddragt (nogle med lidt mere kamp end andre!), og fik lejet nogle surfbræt. Vi fik kørt tur i Silicon Valley og set byen oppefra. Spillet Stige Golf i parken, kastet med frisbee og spist frokost. Vi nåede også en enkelt tur på skummel bar og fik snakket om gamle minder, gamle venner, nye venner og nyt liv! Det er virkelig fantastisk at man efter 3 år, uden særlig meget kontakt alligevel kan tilbring 3 dage sammen uden nogle problemer. Mikael udbrød overrasket “Det er da nogle søde venner du har” – det mp i andre af mine venner så vurderer om I vil tage som en småfornærmelse! 🙂 4 thyboer og 2 tysker var en lækker kombination!

Anne og Freddy kørte videre mandag morgen, og Erik og Jesper blev et par ekstra dage. De var selv en tur i SF, mens jeg tog en puster på sofaen og sendte Mikael på arbejde. Tirsdag tog vi på shoppetur nordpå, hvor de noget mistænksom syntes at 5 timers shopping var LANGT mere end hvad de havde brug for! 5 timer senere stod de helt forpustet med lange arme og tomme lommer. Erik fik de meget fint forklaret: “Jesper vi shopper sgu som et par kællinger!”.  Onsdag morgen fik vi givet de sidste krammer, og fik vinket farvel til Mustangen. Thy var på vej tilbage og vi måtte pænt blive tilbage.

Tøser på tur (24. juli- 28. juli)

Lige efter Jesper og Erik var taget afsted, var jeg i den heldige situation at et af mine allerbedste SU-tøser var i SF. Det gjorde bestemt ikke situationen dårliger at hun med sig havde en håndfuld tøser, nogle af dem kendte jeg i forvejen fra Smukfest, og nogle af dem var nye ansigter. Jeg mødtes med dem den 24. nede ved søløverne (som stadig ikke var der) inde i SF på Pier 39, de var en smule ramte af tømmermænd, men hold da op hvor var det hyggeligt at indtage frokosten i velkendt selskab. De havde været på roadtrip et godt stykke tid hele vejen fra Canada, så der var masser af historier at fortælle. Vi havde en rigtig hyggelig dag, og meget afslappende med shoppingtur og milkshakes. Om aftenen tog vi på en Piano-bar hvor man kunne ønske et nummer og så var der to pianister der spillede det. Det var faktisk en skide sjov oplevlese, meget amerikansk og i ny og næ hoppede en pige på scenen med nogle cheearleader moves, og så var der vældig fest! Lørdag morgen blev alle damerne hentet ved toget i Mountain View, hvor vi havde lavet brunch. Tobias var ikke hjemme, så vi havde en ekstra bil, så vi kunne kører rundt og lure i Silicon Valley. Da udsigt fra bjerget, stige golf og sandwich i parken havde været en succes weekenden før, gentog vi det. Igen skide hyggeligt, rart med græs under de bare fødder og masser af konkurrence mentalitet skabte en god stemning for stigegolfen (miniputterne vandt selvfølgelig :)) Om søndagen to Mikael og jeg op til SF, for at chille i parken. Hver søndag er der (åbenbart) rulleskøjte dans i parken. Det var vidst kæmpe stort i de gode disco-tider, men selvom fremmødet ikke var kæmpe stort, var steminingen i top og vi morede os vældig med at kigge på de dygtige rulleskøjte prinser og prinsesser med benvarmer og glitrende leggings. Vi tog med tilbage til deres Hostel for at indkasserer lidt campingrester og sige ordentlig farvel. Ja, det der med farvel bliver jeg aldrig stor fan af! Åhh hvor var det altså hyggeligt at se nogle veninder!

Det må blive det for nu! Det er ikke fordi vi har trillet tommelfingre hele august og september, men det må I altså have til gode!!

Lidt billeder af alle de fornøjelige timer. Jeg mangler egentlig stadig at få fat i både billeder fra tyskere og thyboer, det må jeg vidst hellere få gjort noget ved!

 

NOTE: Dette indlæg blev skrevet for en måned siden, sååå ikke længere kun et kvartal er gået. Har forsøgt at få styr på billeder, men uden held, så i må nøjes med det der er her:)