Lidt fra den overfyldte skuffe!

10. april – 8. maj

Ja, der er langt mellem snapsene herinde, og det beklager jeg. Men med et liv i overhandlingsbanen (eller, nej oki måske mere fra bagsædet) kan det være svært lige at få presset en blog ind hist og her.

Vi har det stadig dejligt, og som altid går tiden stærk. Jeg bliver sommetider stadig høj ved tanken om at bo i Californien, det er stadig en smule surrealistisk og palmerne gør mig stadig glad. Ligeledes bliver jeg stadig nogle gange slået omkuld af alle de kæmpe, gigantiske virksomheder, der ligger lige omkring os, og er fanme imponeret af at Mikael i et eller andet omfang er blevet en del af det. Mikael har også haft fødselsdag, fyldte 29 år, så jeg tænker han stadig kan nå at blive den næste Bill Gates inden han bliver 30. Mikael havde en fantastisk fødselsdag, hvilke nogle af jer sikkert også har set på Facebook. Jeg stod MEGET tidligt op (set fra min pudes perspektiv i hvert fald) og var sød kæreste, der stod med hjemmelavede boller, scramble eggs, danske flag og pakker. Mikaels søde og kreative bedstemor har været så sød at sende en meget fin flagranke med et flag får hvert år – den passer lige til vores store vindue, og der hænger den sådan set endnu. På arbejde fik han islagkage og en Toy Story helium ballon med lyd når man slår til den “To infinity and beyond“. Det er en mega hyggelig ballon, i hvert fald de første 15 gange… Mikael havde den bag på cyklen hele vejen hjem fra arbejde, hvor den vidst havde sin helt egen fest i vinden.  Om aftenen tog vi i “Dave & Busters”, hvor vi tidligere har været med Tobias, Heather og Leroy. Det er et stort legelang med spillemaskiner, kaste med bolde og ramme i basketball nets, en aften som teenager og store legebørn er vel på sin plads når man stadig er i tyverne? 🙂 Hyggeligt var det i hvert fald! Et par dage efter Mikaels fødselsdag fik vi en fødselsdagskasse fra mor Dorte, med flag, servietter og alverdens lækkerier i, selvom den ikke nåede helt frem til tiden, er jeg ret overbevist om at pålægschokoladen vil skabe en fest jævnligt! (Jeg vogter Mikael som en høg når han putter pålægschokolade på sin boller, så meget at jeg en nat drømte at han puttede TRE stykker på en LILLE bolle  – jep snak om mareridt!)

Så har vi været på miniferier – i flertal i Capitola i Tobias’ lejlighed. Han har været i Danmark, og så er det jo ligesom med at udnytte at hans lækre omgivelser er fri. Så to weekender og et par hverdage blev brugt i Capitola og Santa Cruz. Vi fik også ENDELIG skaffet et par våddragter – som kan lynes uden brækkede ribben, og lånte Tobias’ paddleboard til at sejle rundt på. Idéer er lidt at man skal stå på den, men vores balance er ikke sådan rigtig god nok, så vi sad mest og stod på knæ.  Det gav os rig mulighed for at sejle helt ud til odderne og sælere, og se dem an på lidt tættere hold. Ihh jeg havde helt glemt hvor fantastiske det er at pjaske i vand! Vi havde nogle rigtige dejlige dage, med masser af afslapning god mad og shopping. I jagten på et wetsuit til mig, faldt vi i en butik der hedder Patagonia Outlet som ligger i Santa Cruz, den weekend vi var inde og kiggede havde de foruden den i forvejen gode pris, yderliger 40% på ALT. De havde også en våddragt sat ned for 360 $ til 90 $, men den var desværre for tynd til disse vejrforhold, vi tænkte vi lige kunne snuse rundt, bare liiiige et kvarters tid. 2½ times senere kom vi ud, røde i kinderne med forpjusket hår og en kæmpe pose tøj rigere. Mikael var inde og prøve tøj mindst 4 gange, fordi vi blev ved med at finde noget der liiiiige skulle prøves. De har primært outdoor tøj, så som skitøj, langt undertøj, badetøj, vandretøj, og pludselig manglede vi alt muligt. Jeg vil sige at vi gjorde nogle ret fine kup og nogle af tingene har vi næsten brugt uafbrudt siden! (Det må jeg så varme mig lidt på i disse “rivegilde i Salling”-tider)

Jeg arbejder desværre slet, slet ikke så meget som jeg kunne tænke mig. Jeg har søgt noget andet, som jeg blev nummer to til, de åbnede dog muligheden for at de måske godt kunne bruge én mere, så det krydser jeg fingre for. Ellers er jeg startet til Yoga, som viste sig at være “heated”, dvs. der er 35 grader inde i rummet! Det er lige rigeligt for mit vikingeblod, så jeg har taget de to i ugen der er “nonheated”. Jeg synes det er okay, og jeg er efterhånden blev lidt mere smidig og stærk (kodeordet er lidt her!).

Ellers passer jeg min strikkeklub og vi passer vores brætspil, og har også hoppet lidt trampolin med Mikaels kollegaer. Én af Mikaels indiske kollegaer, har desværre ikke boet så tæt på Fårup Sommerland, som vi har, så hendes trampolin skills var ikke helt så udviklet! Hendes først hop var dagens virkelig griner, hendes 4. hop var desværre knap så sjov, da hendes fod nu er brækket og ledbånd gået over. Det er mega synd for hende, og så er trampolintur og dodgeball måske ikke helt det værd.

I weekenden var vi sammen med Tobias og Jesper – der tidligere har boet i Mountain View, på ølfestival i Boonville. Skide godt koncept, hvor man betaler 40 dollar, og så er der ellers fri fad i 4 timer, og det er altså ikke den billige Tuborg tyndet op med vand, men over 75 mircobryggerier fra øst og nord, som tilbød det bedste de havde. Det var virkelig hyggeligt, og vi fik da også drukket en par øl hist og her. Vi boede også på camping deroppe, men fordi vi havde været tidligt oppe og var blevet lidt trætte af alt det øl, hoppede jeg allerede i soveposen klokken 22. Mikael havde fikset vores luftmadras, jeg var ikke heeeelt enig i at det var fikset – nogle gange er jeg træt af at få ret, og det var virkelig en laaaang og ikke særlig fed nat på en halvflad luftmadras. Men jeg er ret sikker på det godt kan blive en succes der skal gentages (altså ølfestivalet, ikke luftmadrassen, selvom den på mystisk vis stadigvæk står i skabet!?)

I går havde vi besøg af Sisse den Andens forældre, Ann Kirstin og Carsten til en kop kaffe og en bid brød. Det var rigtig hyggeligt at få lidt besøg hjemmefra, og høre lidt om hvordan verden ser ud derhjemme. Mikael havde taget formiddagen fri, så han også kunne få det sidste nye hjemmefra. Det passede heldigvis også med at jeg ikke skulle arbejde.

Jeg nævnte tidligere at jeg ikke arbejder så meget som jeg kunne håbe, og det har åbenbart jixet et eller andet, fordi nu arbejder jeg i hvert fald 3 dage om ugen i hele maj, og når man er klisteret til en computerskærm, er 3 dage om ugen altså faktisk også nok. Jeg forstår ikke hvordan hardcore gamer og nørder kan sidde der hele dagen?! Men det er skønt at komme afsted igen, og jeg har idag får mit badge og alt muligt, så jeg behøver ikke længere at have følgesvend med når jeg vil rundt omkring:)

I dag har vi været så mega heldige endnu engang at få pakke hjemmefra, med alverdens lækkerier som Holiday Dip, saltlakrids, lakridspiber og perleplader! Jeg blev simpelthen så mega glad – så tak til Familien Nibe for den meget søde og overskudsagtige tanke!

I weekenden skal vi endnu engang på telttur, denne gang er teltet dog sat op når vi kommet frem og der skulle gerne være noget der ligner en rigtig seng derinde:-) Turen går til Yosemite, og selvom Ann Kirstin og Carsten advarede os om mange turister, skulle det nu være denne årstid der var pænest. Så nu gør vi det altså. Vi sad og googlede lidt igår for at finde ud af hvordan og hvorledes, og det har faktisk vidst sig at min angst for mus ikke er helt ubegrundet. Hele 3 personer døde i 2012 fordi de blev smittet med en eller anden virus fra museekskrementer! Jeg håber der er kontrol over tingene nu:) Vi ser frem til lidt vandring og frisk luft!

Kan i have en rigtig dejlig weekend når I når dertil 🙂

Møsser herfra og en masse billeder!