Tiden flyver…

Men det ved i jo godt! Tiden flyver så meget at jeg fik en kærlig reprimande fra morgenen af at en opdatering på bloggen er ved at være på sin plads. Den kommer så her! (Selvom det altså ikke nødvendigvis hjælper at jage på mig:-D)

Men grunden til manglende opdatering er nok fordi der ikke sker noget “ud over det normale”, ikke fordi vi ikke laver en masse, men det er jo ikke fordi vi er blevet bedste venner med Georg Clooney og er flyttet i kæmpe palæ siden sidst (jeg ville heller ikke fortælle hvis vi var, alle gamle danske damer ville jo komme forbi så!)

Men hvad har vi lavet? Vi har fejret Tobias´ fødselsdag (22. februar), han plejer jo at tage hele sin flok med til Hamburg og drikke øl, det gør han også i år, men der er liiiige langt nok for os til at deltage. Derfor var vi en flok der fejrede ham på dagen, ved en tur på restaurant og bar. To nye oplevelser blev tilføjet den dag; 1. jeg valgte FRIVILLIGT at køre hjem, dvs. jeg både skulle holde mit alkoholindtag til minimum PLUS køre en beruset Mikael hjem på de 5 sporede motorveje i mørke – og så fik jeg også prøvet at køre i SF centrum. Jo jo Audien giver selvtillid og modenhed 😉 2. ALLE der arbejdede på restauranten var døvstumme – Tobias havde også undret sig lidt over han ikke kunne ringe til dem og bestille bord, men skulle igennem en anden restaurant. Det var en meget anderledes oplevelse, og vi har jo alle prøvede den der akavethed man kan opleve når man agere rundt om handicappede, og vi var altså ikke blevet advaret forinden så da jeg glædeligt bestilte drikkevare, tog det aaaalt for lang tid førend det gik op for mig at den søde tjener ikke kunne høre mig:) De var tilgengæld ret coole alle sammen, så det akavede var snart forsvundet, og blevet erstatet af mega lækker mad. Derefter gik vi en tur på bar, hvor forskellige folk kom i løbet af aftenen og klokken 1 kørte vi hjem.

Jeg er startet på det der job der, og kan nu kalde mig QA Localization and Language Specialist, fancy titel ikke? Det jeg rent faktisk laver er at sidde og oversætte, tjekke oversættelser, tjekke hjemmesider om alle knapper er korrekte og om det kulturelt er som det skal være. Eller altså det er det jo kommer til at lave, for jeg er stadig slet ikke færdig med at lære hvad det egnetlig er. I det her teknologi samfund, er det jo ikke en printet side jeg skal sætte røde streger i – niks det er underligt it-syster man skal lære at forstå, som forhåbentlig ikke bliver ved med at være volapyk. Alle opgaverne er ikke lige interessante, men det er rart at komme lidt ud og møde nye mennesker. Vi er cirka 25 sprog der sidder sammen, tror vi er cirka 50 mennesker, så der er masser af kultur samlet på forholdvis lidt plads, men det er fedt! Desværre har jobbet vist sig at være langt fra fuldtid, og har faktisk kun 1 dag i sidste uge og 1 dag i denne uge, så det er jo ikke helt nok. Håber dog det bliver mere med tiden, men nu må vi se hvad der sker. Jeg har lidt svært ved at være ansat ved Moravia (ja det er det oversætterfirmaer jeg er ansat under), og så blive sendt ud til en kunde og dermed være ret anonym. Man er jo et sted man ikke rigtig høre til, men håber dog at den følelse aftager med tiden. Derudover er det vildt underligt ikke at måtte fortælle at jeg arbejder hos xxx, og dermed gør det det også lidt svære at forklare hvad jeg egnetlig laver… Jeg glæder mig i hvert fald til at føle mig lidt mere hjemme, og glæder mig også til at få min første løn selvom den ikke er så stor:-D

Mikael har fået bekræftet at han skal til Asien i begyndelsen af maj – med arbejde altså, hvor han i lidt over to uger skal rundt til LitePoint kollegaer og undersøge hvad der sker. Jeg er slet ikke misundelig, og er slet ikke ved at bygge en kasse jeg kan blive transporteret med i – suk! Desværre for mig – heldigt for Mikael skal han ikke kun et sted hen, men nærmere 4 så vidt jeg husker, og jeg kan derfor ikke bare tage med, da det vil blive alt for dyrt i flybilletter. Næste gang synes jeg dog en partnerbillet bør være på sin plads! Hmpf!

I lørdags var Mikael og Tobias til Robot-bygning i SF! Jeg øjnede jo straks en mulighed for en tur til SF, og stod noget gryntende op tidligt lørdag morgen, for at joine da Audien kørte. Aftenen inden havde vi været nede og spille nogle brætspil i byen med nogle andre papskubbere, jeg er åbenbart i så ringe form at blot én øl gør mig en smule tung dagen efter, så jeg hoppede skyndsomt om på bagsædet for at tage en lur. Men lur blev dog brat afbrudt efter 10 minutter af lyden af en helikopter lige oven over audien – eller altså det lød mere som inde i audien. Dækket havde åbenbart besluttet sig for at begynde at smide gummi. Et par dyt var andre billister og vi var hurtigt af motorvejen og ind på den nærmeste tank, hvor der hurtigt blevet truffet beslutningen om at reservedækket skulle på. Her må jeg desværre skuffe hele Møller-klanen og meddele at Mikael der ellers benytter enhver mulig og umulig grund til at købe nyt værktøj, ikke havde nok værktøj med til at skifte et dæk! Vi blev derfor nødt til at køre til en dækforhandler få minutter derfra for at smide 10 dollar og få sat dækket på. Men så kunne vi også køre næsten sikkert mod SF igen – dog med en lille advarselslampe omkring problemer med bremserne… hmmm. Ja i dag den 11. marts ER Audien nede for at få nye futter og bremser på – så jeg kan hjuler trygt rundt igen!

Jeg havde alle fine intentioner om at bruge dagen i SF på museums og andet kulturelt, men med en nyåbnet Nordstrom Outlet og med højt solskin var det altså svært at lade shoppinglysten ligge, så jeg tullede i stedet for rundt og kigge på tøj og hyggede mig sådan vis. Frokosten blev indtaget i en foodcorner, hvor jeg fik verdens ringeste frokost, men dog i meget snakkesagligt selskab. Et ældre ægtepar sad ved siden af mig, og ikke ret lang tid efter jeg havde sat mig, snakkede konen til mig. Spurgte om jeg var fra Australien (jeg har stadig ikke fundet ud af om jeg snakker så godt engelsk, at jeg nu kan narre de indfødte, eller om det lyder så gebrokken at de tror det er australsk – hmm!), jeg fik fortalt jeg var dansk og så gik møllen ellers! Hun havde rejst, aldrig i DK. Hun havde 6 børn, 3 hun havde adopteret fordi hun ville redde verden, hendes svigersøn var en doven skid med urealistiske drømme. Ja hun fortalte meget. Hendes mand begyndte at blande sige, undskyldte for at de havde ødelagt min frokost – jeg forklarede det alligevel smagte af røv, han sprang hurtigt op og tilbød at hente noget nyt til mig, de vidste hvad der var godt, de spisrte der hver dage. Jeg takkede dog nej tak til deres generøse tilbud. De fortalte ydermere at de boede nede omkring LA, men var flyttet herop for at være tættere på børnebørnene, om min mor ikke var ked af jeg var rejst væk, at jeg altså ikke skulle gå og flashe min mobil eller smykker fordi det var farligt. Ja jeg fik en rigtig leksion, hørte om USAs ringe forfatning osv. Selvom de var en smulede overvældende, var de rigtig søde, og en time i deres selskab gav jo også en på opleveren. Tobias og Mikael havde også haft en herlig bygge robotdag.

Om aftene mødes vi med Julie og Felix, samt to af deres venner til noget Shuffleboard, øl og bordfodbold – og denne gang var det Mikael bag rattet. Det blev jeg så straffet med søndag, hvor vi heldgvis var invitetet ud og spise hos en af Mikaels kollegaer, så vi kunne chille det meste af dagen.

Ellers ved jeg ikke helt hvad der er sket. Vi har været så heldige at få brev hjemmefra, nærmere betegnet Mikaels søde bedstemor, der havde skrevet en lille update om hvordan det står til i Thy. Det er jo altid rart at høre lidt om hvordan I har det også:) Karina har fået en sød lille baby, og jeg HADER kun at få lov at kigge med på snapchat, facebook og beskeder. Selvom jeg måske ikke er den vildeste babyfan så vil jeg altså virkelig gerne lige sige hej! (I kan forresten finde mig på snapchat under sislee hvis det har interesse). Vi har fået en altankasse op at hænge, men ehm vi glemte at spørge om lov til at bore i væggen. Da jeg så vores kedelige og tarvelig underbo stod og tog billeder af den hang der så fin, skyndte Mikael at skrive en brændslukningsbesked til vores udlejer – jeg håber det går:))

Jeg håber I har det godt, håber I hygger jer og nyder de meget fine vintergækker! En masse forårsbilleder titter frem på facebook, og det gør det SÅ meget nemmere at nyde de 23 grader her når I også har det rart 😉

Møs!