Working 9-5…

19.02.2014

Først vil jeg lige sige tak fordi i alle er skide søde til at spørge ind til min arbejdssitutaion, og har medlidenhed med alle mine alenetimer. Jeg er jo “heldigvis” godt trænet hjemmefra. Det er jo med stor beklagelse at jeg nu kan melde over 1½ år som arbejdsløs, det havde jeg sgu ikke set komme i 2007 da jeg startede på UNI. De 1½ år har dog ikke kun være sofahygge og caféture, men har jo som de fleste også ved været fyldt med alle mulige andre forhold, hvor min arbejdsløshed lidt var held i uheld.

Det kom ligeså som lidt af et chok at jeg da så kom herover ikke bare med det samme kunne rende ned på den nærmeste café og tage en midlertidig stilling, pga. noget så kedeligt og trivielt som en arbejdstilladelse. En tilladelse der tager 2-5 måneder at få. Mange har spurgt om jeg har hørt nyt om det, og jeg har indtil nu faktisk sagt jeg ikke ved noget. Det er faktisk ikke helt sandt…

Jeg har fået min arbejdstilladelse, for et lille stykke tid siden faktisk, men jeg havde selv lige brug for at sluge min nye sitatuion uden andres indblanding  – også selvom jeg ved at I spørg i den allerbedste og kærligste mening, og bliv endelig ved med det. Jeg har fået opdateret mit CV og visitkort, amerkaniseret det uden foto eller alder i håb om at nogle ser mit potentiale. Jeg har også smidt mit CV rundt på linkedin til forskellige virksomheder, har søgt nogle stillinger og forsøgt at netværke med forskellige muligheder. Det har faktisk også båret frugt, eller det håber jeg det har. Jeg venter på at der ringer nogle der vil have mig til at oversætte for dem, jeg har bestået min “oversætter test” og jobsamtale  og er klar til at blive “udlejet” til en virksomhed. Jeg ved også godt hvad det er for en virksomhed, det er desværre hemmeligt, så det må i bare fantasere jer frem til. Jeg håber de snart ringer, også fordi jeg kun mangler et episode af LOST, og hvad fan skal jeg så give mig til 😉 Intet er jo desværre sikkert førend man har sat sin signatur, så jeg kigger naturligvis stadig efter interessante stillinger.

Undskyld jeg har løjet og bedraget jer alle sammen, men tak fordi I har spugt og været interesseret. Hvis der tilfældigvis sidder én, der har gode forbindelser til spændende virksomheder i San Francisco og omegn, så tøv endelig ikke med at smide en besked til mig:)

Igen undskyld mor!

Aftenen skal bruges med andre brætspilsnørder nede på Castro Street (vores gågade) – og hvem ved måske den næste Mark Zuckerberg også er der, og går og leder lige efter mig.

Møs herfra.