Årsdag i CA

Den 8. december for 9. år siden blev Mikael og jeg officielt kærester, og det plejer vi faktisk at fejre på en eller anden måde. Vi har dog i mange år været ramt af  projektskrivning på universitetet og sidste år var Mikael i Tyskland og jeg i DK. Så i år skulle være kærestedag.

Det startede dog en smule skidt ud, eller altså vi var til julefrokost i går, og det kunne mærkes ret meget i kroppen i dag. Jeg især var hårdt ramt, og var så heldig at Mikael og Tobias-  der havde lånt sofaen, hentede morgenmad/frokost til os.

Nå men vi lavede faktisk intet hele dagen, men bestemte os dog for at køre ud og kigge i centeret for at se om vi kunne få lige julegaver på plads. Det var en hård omgang, og vores ellers så romantiske aftensmad blev skiftet ud med en omgang deling af nogle nudler i en foodcourt (ja vi har efterhånden lært at sommetider en én portion altså nok til to mand) og en flaske cola!

MEN herefter tog vi på rundtur i Audien, for at se lidt på de fantastiske og meget amerikanske ‘julehuse’ der gemmer sig rundt omkring på villavejene. Det var vidst det man kalder én på opleveren. Ved næst sidste hus, fandt vi ud af at det altså ikke var en radiokanal, der blev reklameret for ved de forskellige huse, men en radiokanal husene selv har oprettet, så lysene blinker i takt til musikken! Så var der også en stemme der sagde noget ala ” Velkommen til Violvej, hvor Sisse og Mikael håber du nyder showet, og får en helt fantastisk jul”.

Det er hjernedødt åndsvagt, spild af energi og ærlig talt ret usmagligt! MEN FULDSTÆNDIG FANTASTISK! EJ hvor jeg elskede det, og det var vildt hyggeligt at blive stokfodret med jul! Vi fik set på en del huse, som alle har gjort deres bedste for at have mest udstyr og lys. Et sted var der faktisk 4-5 huse der i samarbejde på begge sider af vejen blinkede til det samme musik, og det er ret imponerende naboskab!

Lidt billeder af aftenens køretur:)

Jeg har smidt et par klip på YouTube hvis i vil se det semi-live

http://www.youtube.com/watch?v=3BULzqV7ZMk&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=fFBd-BrEavE&feature=youtu.be