Cruz’er weekend

26. – 27. oktober

Endelig blev det weekend i Santa Cruz, og som de loppefindere vi er, tog vi et smut på loppemarked i Santa Cruz. Det var virkelig en fed oplevelse, her blev der virkelig handlet med brugte vare, og det var både garvede kræmmere men lang størstedelen var private. Der udover var der virkelig mange boder, og de begyndte faktisk at pakke lidt ned inden vi nåede helt rundt. Vi snakkede med et par gamle mænd, der havde en bod, men dog mere hyggede sig med at spille kort, end med at sælge vare. De fortalte at det var langt bedre dagen efter, og så vidste vi jo ligesom godt hvad søndagen skulle bruges på. Efter vi havde fået købt en smule lopper, og blevet en smule solskolede, tog vi hen for at få noget frokost, og derefter handlede vi ind til at kunne grille om aftenen. Alting tager lige lidt længere tid her, fordi man skal køre rundt og en tur i et supermarked er stadig lidt spændende, og alt for stort. Så vi gik faktisk bare i gang med at grille vores nyindkøbte oksemørbrad – altså til 60 kroner og så var der aftensmad til 2 dage, plus frokost til mig om mandagen! Det var skide hyggeligt at stå på terrassen og grille i mørket, mens stjerne stod højt og bølgerne slog ind – plus man naturligvis kunne høre søløver kommunikere i det fjerne. Vi fik også lidt rødvin og havde egentlig første aften med lækkert (og ikke bare overstået) hjemmelavet mad og tid til et spil kastegris! (Jeg glemte faktisk helt at skrive, at da vi var på camping skulle Mikael og jeg have øl med, og det ville vi også gerne, men da vi så stod ved kassen i Walmart ville de hverken godtage vores danske kørekort eller pas som legimentation. Man skal have et amerikansk, så endnu en grund til at få gjort det skide kørekort færdig! Jeg kan også se andre der har haft problemer fordi de har haft deres børn med ude at handle, og derfor ikke må købe alkohol, fordi kasseassistenen jo ikke kan se hvem der så skal drikke det. Men det er vidst kun Walmart, der er SÅ anale med alkohol! Derfor var lidt rødvin altså ikke at kimse af:))

Om søndagen stod vi tidligt op, vi skulle jo ligesom have ALLE lopperne med, og hvis vi troede der havde været mange om lørdagen, var søndag helt overvældende. Deværre var vejret ikke helt så godt, men så slap vi da for at næsen blev endu mere rød! Vi fik igen handlet en del ind, og jeg fik overraskende nok købt mig en racercykel – i meget fin hvid, lilla og grøn! Jeg (Mikael, red.) gav 150 dollar for den, så det var ganske fornuftigt. Søgte lidt på danske sider, og kunne se en magen til gik for 5000 på Den Blå Avis, så jeg har store forventninger til den lille racer, som vejer lidt mere end en kande mælk! Mikael måtte ned efter lidt flere penge, og imens kunne jeg så bruge de sørgerlige rester vi havde tilbage – hæhæ:) Bilen blev igen sat på en hård prøve, da der desværre manglede luft i cyklen, kunne vi ikke bare sådan liiiiige køre den hjem, og da vi tidligere på dagen havde købt endnu en stol – den gang en gyngestol var pladsen i audien (på trods af min ellers så finde opgradering) begrænset. Vi pillede dog et hjul af cyklen, tog kalchen ned og satte alting godt i spænd, og hjemad det gik. Jeg tror parkeringsvagterne snakker om os endnu – de grinede i hvert flad meget, meget højlydt da vi passerede dem. Men for sivan vi kan jo ikke alle sammen have en truck at hjuler rundt i vel?!

Da vi havde fået smidt cyklen, gyngestol og diverse andre guldklumper af i vores feriebolig kørte vi en tur ned i Capitola for at spise noget frokost. Vi fandt et sted, som havde fået fine anmeldelser og som lå ret centralt. Mikael bestilte en burger menu og jeg bestilte en gyrus tallerken med en lille salat til. Ehm ja, vi kunne nok godt bare have nøjes med min mad, og så havde de endda glemt min salat. Jeg havde virkelig lyst til noget grønt, så selvom vi allerede væltede i mad, gik jeg op og spurgte til min glemte salat, som de dog fluks kom med. Og ja vi kunne nok også begge to været blevet mætte af min salat bare!! Jesus, hvor var der meget mad altså!! Vi havde endda snakket om at det var lidt dyrt, men det er da klart når en helt familie skal affodres på én ret. De fine anmeldelser gik vidst også mest på kvantitet frem for kvalitet, og vi havde hverken lyst eller mavekapacitet til at spise det hele op. Jeg forstår slet, slet, slet på ingen måde, overhovedet hvorfor at én potion mad skal være SÅ stor!

Mens vi sad og spiste, fik de også stillet deres halloween gryde frem, og snart vrimlede der med børn og unge der fik gratis isprøver. Der var børne-halloweenoptog nede på promonaden, som vi naturligvis skulle ned og have et kig på hvad var for noget. (og var naturligvis også årsagen til at der allerede blevet givet “treats” væk i caféen). Det var virkelig sjovt at se hvor forskelligt børnene, deres hunde og forældre var klædt ud. Det var helt tydeligt at se hvem der senere i livet nok ville blive ligesom sin mor der var klædt ud som prinsesse (strippet, red.!), og hvem der i stedet gik efter et lidt mere originalt kostume. Det var virkelig hyggeligt at se hvordan alle bare hyggede sig, og nødt solen der nu var dukket frem. Alle børnene fik ligeledes en goodiebag i forbindelse med optaget – sponsoreret af Capitola Police Station, det er meget godt at blive venner med ungerne i en meget ung alder!

Vi gik også en tur ud på molen, hvor der i dagens anledning var livemusik der rockede for vildt, og folk stod og fiskede og bare nødt solskinnet, og drak lidt væske af brune poser (ja man må jo natruligvis ikke drikke offentligt, det er meget bedre man sidder og skumler med en brun poser og ligner en hjemløs!). Herefter kørte vi hjem, pumpede luftmadrassen op og smed den på terrasen og fik en god eftermiddagslur. Aftenens menu bestod ligesom gårdagen af oksemørbrad mm., dog i lidt mindre mængder, taget frokosten i betragtning.

Weekenderne flyver afsted, og ligeså tiden, det er dælme med at nyde det!

Mange hilsner herfra!

 

PS. Beklager de mange loppe-billeder 🙂